اطلاعیه انتخاب رشته مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 98-99 1398/04/28

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته که برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد مجاز شده‌اند، از ۲۷ تیرماه ۹۸ می‌توانند انتخاب رشته خود را انجام دهند.

🔸داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۸ که براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و رشته گرایش متناسب با کد رشته امتحانی وی در دانشگاه آزاد دایر است، در صورت تمایل می‌توانند نسبت به انتخاب حداکثر یکصد رشته/محل در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند.

🔸 داوطلبان باید ابتدا کارت اعتباری از طریق سامانه دریافت کنند.

🔸 داوطلبانی که علاوه بر کد رشته امتحانی اصلی در کد رشته امتحانی دوم (شناور) نیز مجاز به انتخاب رشته شده‌اند می‌توانند بدون تهیه کارت اعتباری مجدد، رشته/محل‌های متناظر کد رشته امتحانی دوم خود را نیز در میان یک صد رشته/محل انتخابی خود منظور کنند.

❇ برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۵مردادماه مهلت در نظر گرفته شده است.

🔰 رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممقان (کد 297)

🔹 مهندسی برق – مدارهای مجتمع الکترونیک (40198)
🔹 مدیریت دولتی- خط مشی گذاری عمومی (21042)
🔹 مدیریت بزرگانی - تجارت الکترونیک (21046)