پایان مسابقات کاراته قهرمانی کشور با معرفی برترین‌ها 1397/11/13

منوچهر صمدی‌وند در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ممقان با اشاره به اهمیت و جایگاه ویژه ورزش در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: همزمان با چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، نخستین مسابقات کیوکوشین ساباکی با هدف  نشر و اشاعه فرهنگ ورزش و توجه به ورزش قهرمانی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممقان برگزار شد.

وی با اشاره به استقبال خوب ورزشکاران سراسر کشور از نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور یادواره شهدای ممقان خاطرنشان کرد: برگزیدگان این مسابقات می‌توانند در عرصه‌های ملی و بین‌المللی در کنار ورزشکاران حرفه‌ای به مبارزه بپردازند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممقان با بیان اینکه این مسابقات با حضور نمایندگان ۱۸ استان در قالب ۳۷ تیم و ۵۸۰ کاراته‌کا برگزار شد، اضافه کرد: در این پیکارها، ورزشکاران کاراته‌کا در دو بخش کیوکوشین و دفاع شخصی و در رده‌های سنی خردسالان، نونهالان، نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان در اوزان متعدد از شهرهای مختلف کشور به مدت یک روز به رقابت پرداختند.

صمدی‌وند عنوان کرد: در پایان این رقابت‌ها‌ نفرات اول، دوم و سوم به ترتیب مدال‌های طلا، نقره و برنز را بر گردن آویختند. همچنین از خسرودانش نخستین رئیس هیئت کاراته استان آذربایجان‌شرقی و فرهاد سهرابی رئیس سبک IKSO شیهان با اهدای تابلو و لوح یادبود قدردانی شد.

به گزارش آنا؛ نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشوری یادواره  شهدای ممقان کیوکوشین ساباکی (IKSO) به همت دانشگاه آزاد اسلامی ممقان، فدراسیون کاراته و اداره‌کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی و با حضور امام جمعه، بخشدار، فرمانده سپاه آذرشهر، اعضا شورای شهر، دانشگاهیان و مردم ورزشکار و ورزش دوست ممقان برگزار شد.

کیوکوشین یکی از سبک‌های کاراته غیرکنترلی است و این رشته یکی از مؤثرترین هنر‌های رزمی جهان محسوب می‌شود.