برگزاری سخنرانی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج 1397/09/01

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ممقان، سردار رحیم نوعی‌اقدم عصر امروز در مراسم گرامیداشت هفته بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممقان با بیان خاطراتی از جبهه‌های حق علیه باطل گفت: ادبیات بسیجی ولایت مطلقه فقیه و فرمانده معظم کل قوا، سه جریان بزرگ تاریخ معاصر؛ پیروزی انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس و پیروزی هفت سال  جبهه‌های مقاومت را مدیریت کرد.

وی افزود: هشت سال دفاع مقدس، انقلاب اسلامی را تثبیت و به دنیا معرفی کردیم. شهدا و بسیجان قهرمان در دنیا یک شعار واحدی دارند و آن هم اینکه «بالا سر و رب ما خدای احد و واحد است.»

فرمانده جبهه مقاومت گفت: بسیج ادبیات وسیعی دارد که فقط در جنگ هشت سال دفاع مقدس خلاصه        نمی‌شود. ادبیات بسیج فقط در جنگ، هجوم، دفاع و حمله نبوده و در همه مقاطع در دنیا پیش می‌رود. در ادبیات بسیج ، تحقیق، توسعه و قدرت علمی نیز هست.

نوعی‌اقدم افزود: تا زمانی که تفکر بسیجی در کشور حکمفرما باشد، دشمن نمی‌تواند با هیچ برنامه و حرکتی بر ایران و ایرانی تسلط یابد.

وی، تنها راه برون‌رفت ما از معضلات و مشکلات کنونی ایران اسلامی را بسط و گسترش تفکر بسیجی در همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ممقان نیز با گرامیداشت سالروز تشکیل بسیج دانشجویی گفت: بسیج شجره طیبه همزاد و همراه انقلاب بوده و همواره در طول دوران انقلاب اسلامی در متن انقلاب بوده و همگام با تحولات و رخدادهای آن نقش مهمی را ایفا کرده است.

منوچهر صمدی‌وند افزود: بسیج در طول هشت سال دفاع مقدس و در عرصه جهاد سازندگی و در سنگر علم و دانش و جهاد علمی حافظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و پشتیبان ولایت مطلقه فقیه بوده و در مقابله با تهدیدها و توطئه‌های گوناگون دشمنان در عرصه انقلاب حضور داشته و اکنون الگویی برای جوانان سایر کشورها در منطقه برای مبارزه با استکبار جهانی است.

وی بیان کرد: وظیفه داریم از ایثارگری‌ها و شهادت‌طلبی بسیجیان پرشور انقلاب تجلیل کنیم و یاد و خاطره آنها را زنده نگه داریم و ادامه‌دهنده راه این بزرگواران باشیم.

رئیس شورای تخصصی آموزش دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با تبریک تقارن هفته وحدت و هفته بسیج گفت: از خداوند منان مسئلت دارم که توفیق داشتن تفکر بسیجی و بسیجی‌بودن و بسیجی عمل‌کردن را از ما سلب نکند.

این مراسم به همت بسیج دانشجویی، روابط عمومی و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممقان برگزار و از بسیجیان نمونه پایگاه مقاومت بسیج دانشجویی شهدای ممقان با اهدای لوح، تجلیل شد.